Hotel "Rudnik" - Kučevo

Mala i mirna varoš Kučevo, nalazi se u podnožju Homoljskih planina, na obalama zlatonosne reke Pek i udaljena je od Beograda oko 130 kilometara. Od prirodnih lepota, pored tajanstvenih Homoljskih planina i zlatonosne reke Pek, posebno se izdvaja pećina Ceremošnja koja je udaljena 14 kilometara od grada i pogodno je mesto za celodnevne izlete kao i za rekreativnu nastavu u prirodi.

Kucevo

Kučevo ima inzvanredne uslove za lep provod, rekreaciju u sportskoj hali kao i na otvorenim terenima koji su pogodni za pripremu sportista. U Kučevu i okolini ima terena pogodnih za lov, a na reci Pek moguć je sportski ribolov.

Nedaleko od Kučeva nalazi se i arheološko nalazište Viminacijum, kao i Golubački Grad i Kraku Lu Jordan - arheološko turistički kompleks iz III veka nove ere. A za nezaboravan letnji provod u neposrednoj blizini Kučeva nalazi se nadaleko čuvena diskoteka "Madona" u Požarevcu.

Za prijatan boravak u Kučevu pobrinuće se hotel “Rudnik ” koji se nalazi u samom centru grada i potpuno je renoviran.

Hotel raspolaže sa 150 ležajeva u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama kao i dva apartmana. Sobe su opremljene kupatilima, telefonima i TV uređajima. U hotelu se nalaze finska sauna i frizerski salon, a posebnu draž hotelu daje sportsko rekreativni deo koji obuhvata poluolimpijski bazen sa teretanom. Hotel nudi prirodnu i zdravu hranu kao i specijalitete sa roštilja po kojoj je ovaj kraj prepoznatljiv (kačamak, homoljski sir, jagnjetina).